eski sürümden yeni sürüme geçiş

Başlatan doktoray, 27 Şub 2025, 16:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doktoray

pek umudum yok cevap alacağıma ama yinede şansımı deniyim :))

eski forum sitem vardı aktifleştirdim sürümü 1.1.2 sırasıyla upgrade yapmak istiyorum ama yapamadım bir türlü

upgrade.php çalıştırdığımda;

The upgrader found some old or outdated files.

Please make certain you uploaded the new versions of all the files included in the package.

böyle hata veriyor yardımınıza ihtiyacım var

tekyürek

Öncelikle 2.0.1 e geçmeyi deneyin veri tabanında madlardan kalma kalıntılar varsa silin
Smf1.1.2 nin devamı varsa güncelleyerek sırayla gidin

doktoray

Alıntı yapılan: tekyürek - 28 Şub 2025, 22:23Öncelikle 2.0.1 e geçmeyi deneyin veri tabanında madlardan kalma kalıntılar varsa silin
Smf1.1.2 nin devamı varsa güncelleyerek sırayla gidin

Usta şöyle bir sıkıntım var 2. Versiyonunu kuruyorum sıkıntı yok ama yedek veritabanını yüklüyorum tabloları başarılı şekilde içeri alıyor forum sayfasını açtığımda forum 2.0 veri tabanı 1.1.2 diye hata veriyor

1.1.2 sürümünü kuriyim sırasıyla güncelleme yapayım diyorum bu seferde yukardaki hatayı veriyor

tarantula901

Anlattığınız gibi gibi  yapıyorsanız hata almanız normal.

Siteyi sırasıyla tüm sürüm güncellemelerini güncelleyerek güncellemeniz gerekiyor sonrasında en son olarak 2.1 güncelleyebilirsiniz
Sitenizde işlem yapmadan önce mutlaka yedek alın, yedek alın yedek almayı unutmayın her şeyden önce bu önemli

Pm'den ve Skype'den istenilen destekler ücretlidir. Ücret ödememek için lütfen sitede sorunuzu konu açarak sorabilirsiniz.

Ücretli Smf Destek İçin