PHP hatasi

Başlatan Meral_, 18 Ara 2024, 12:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Meral_

Selam

Portal de php kod eklemek isterken bu hatayi aliyorum

sebebi ne olabilir acaba

syntax error, unexpected '&'

simdiden Tesekkür ederim

tekyürek

Alıntı yapılan: Meral_ - 18 Ara 2024, 12:31Selam

Portal de php kod eklemek isterken bu hatayi aliyorum

sebebi ne olabilir acaba

syntax error, unexpected '&'

simdiden Tesekkür ederim
Senin siteyi 2.1.4 e gecirelim hatalardan kurtul. Eh portal kuralim arkasina ayni portal ile hic birsey degismeden kullan ;)

Kullandigin smf cok eskide kaldi bence  değiştir 2.1 e geç

tarantula901

Bu hata çoğunlukla eklediğin kodun hatalı eklenmesiyle oluşmaktadır.

Php kodu yada html kodlarını echo ' '; arasına ekleyerek eklemen gerekli onların dışında eklerseniz hata oluşabilir.
Sitenizde işlem yapmadan önce mutlaka yedek alın, yedek alın yedek almayı unutmayın her şeyden önce bu önemli

Pm'den ve Skype'den istenilen destekler ücretlidir. Ücret ödememek için lütfen sitede sorunuzu konu açarak sorabilirsiniz.

Ücretli Smf Destek İçin

Meral_

Tesekkür ederim cevablariniz icin

tekyürek Beni basiniza Bela al diyon yani :D cok cekersiniz benden dicem ama cok katilmiyorsunuz buraya

neyse  2.1 farkli geliyordu bir düsüneyim bunu, 2.0 artik yeter sorun cikardigi :D

tarantula901 buda portal deydi neyse 2.1 düsünmedeyim olmazssa 2.1 gecerim

tekyürek

Alıntı yapılan: Meral_ - 21 Ara 2024, 10:43Tesekkür ederim cevablariniz icin

tekyürek Beni basiniza Bela al diyon yani :D cok cekersiniz benden dicem ama cok katilmiyorsunuz buraya

neyse  2.1 farkli geliyordu bir düsüneyim bunu, 2.0 artik yeter sorun cikardigi :D

tarantula901 buda portal deydi neyse 2.1 düsünmedeyim olmazssa 2.1 gecerim

2.1 icin eh portal var simpleportal ile ayni birebir hemide

2.0 eski baya mobil uyumluluk yok  ve kodlamasi vs baya geride kaldi

2.1 htlm5 ve mobil uyumlu ve bir cok yenilik barindiriyor
Yakinda zaten smf 3.0 serisi cikacak :D

Yani ozamanda 2.1 geride kalmis olacak

https://github.com/SimpleMachines/SMF

Ben yetinizde olayim 2.1 e gecerim tema olarak ise webtiryaki nin sahibi istediginizi ucretli temayi yapar
2.0 benim gözümde degeri yok
2.0 ile ilgili sorunlarda cvp daha vermiyorum :)

Meral_

Aliskanlik benimkisi diyeyim..tabiki sizler daha iyi bilirsiniz hangisinin iyi olup olmadigini.. ((isaret parmagi yukari diyeyim bari smileleriniz ne kadar cok burda :D ))

2.1.4 deneme site kurdum incelemedeyim eh portalide yükledim ama sag blok Yok sanki ortalikda :D Ayarlarinda da sag sol isaretli

Tema icinde cok secenek de yok bana link verseniz ben de oralara bakayim

webtiryaki eski bir temami 2.1.4 e uyarliyabilirse tabiki süper olurdu ama

ücretteki sIkinti olan ödeme sekli Paypal disinda tanimiyorum ben yurtdisindayim malesef

tekyürek

Alıntı yapılan: Meral_ - 21 Ara 2024, 17:56Aliskanlik benimkisi diyeyim..tabiki sizler daha iyi bilirsiniz hangisinin iyi olup olmadigini.. ((isaret parmagi yukari diyeyim bari smileleriniz ne kadar cok burda :D ))

2.1.4 deneme site kurdum incelemedeyim eh portalide yükledim ama sag blok Yok sanki ortalikda :D Ayarlarinda da sag sol isaretli

Tema icinde cok secenek de yok bana link verseniz ben de oralara bakayim

webtiryaki eski bir temami 2.1.4 e uyarliyabilirse tabiki süper olurdu ama

ücretteki sIkinti olan ödeme sekli Paypal disinda tanimiyorum ben yurtdisindayim malesef

Eh portal ayni sizdekini kaldirip kurdugunuzda ayni bloklariniz kalir hicbir veri kaybi olmaz

Temaya buradan bakin : https://custom.simplemachines.org/index.php?action=themes;sort=newest

Hepside ucretsizdir

Meral_

Tamam Yardimlariniz icin ikinizede Tesekkür ederim Arkadaslar